PREP - relationskurs för gifta eller sammanboende par

PREP är en kurs om relationer för gifta eller sammanboende par. Kursen baseras på ett gediget forskningsmaterial i kommunikation och samlevnad. Ni kommer att stärka era band och få inspiration och ny glöd i ert förhållande. Kursen är ett samarrangemang med EFS i Södertälje, Hagabergs folkhögskola och Sensus. Läs gärna mer om PREP på www.sensus.se/prep.

Det tar vi upp

Gemensamma värderingar, Varningssignaler, Att hantera problem, Roliga stunder, Vänskap och Överlåtelse. Vid träffarna varvas föredrag med parsamtal. Deltagarna avgör själva om de vill dela tankar med andra på kursen.

Kursen vänder sig till par som bestämt sig för att leva tillsammans och som vill stärka och utveckla sin relation. PREP är ett pedagogiskt program, inte terapi, och passar för par i alla åldrar. Båda i paret är med båda dagarna. Några exempel på teman:

Plats och kostnad

Platsen är Hagabergs folkhögskola i Södertälje. Kostnad 1800: - per par inklusive kursmaterial, lunch och fika båda gångerna. Medlemmar i Östertälje församling kan söka bidrag på blankett som delas ut vid kursstarten. Kursledare är Maria och Per-Erik Johansson.

Vi planerar starten för nästa kurs när vi har tillräckligt många deltagare. Skicka därför gärna en intresseanmälan om ni vill vara med på nästa kurs.

Anmälan

Du kan lämna en intresseanmälan till Maria eller Per-Erik Johansson. Ange namn, adress, e-post samt ev. specialkost. Efter anmälan får ni en bekräftelse samt mer information.

Maria Johansson

Maria Johansson

Förskolechef
Nås säkrast mån, tis och fre
08-550 617 34
Lindangens.fsk@telia.com

Skicka e-post till Maria Johansson

Per-Erik Johansson

Per-Erik Johansson

Gruppledare
070-659 45 62
pererik.johansson16@gmail.com

Skicka e-post till Per-Erik Johansson