EFS i Södertälje

Ljusbärare i Hagabergs kapell

EFS i Södertälje är en lokal missionförening som tillhör EFS. Vi är ungefär 130 medlemmar i alla möjliga åldrar. Vi firar gudstjänster på söndagar, i samarbete med Svenska kyrkan i Södertälje. Våra gudstjänster firas i Hagabergs kapell, Erik Dahlbergs väg 60 i Södertälje.

Lindängen är vår föreningsgård som ligger strax intill Hagabergs kapell. Här har vi en förskola, grupper för barn och ungdomar och blandad verksamhet för vuxna. Föreningen har en församlingsassistent anställd.

EFS i Södertälje har en bred verksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vi har bland annat körer, scouter, dagträffar, alphakurs, frukostträffar för kvinnor och konfirmationsundervisning.

Arbete i Etiopien

Vi är mycket engagerade i EFS arbete i Etiopien och samlar varje år in en stor summa pengar till verksamheten där. I mars varje år har vi en basar. Pengarna som samlas in då går ofta till EFS arbete i Etiopen, bland annat en ledarskapsutbildning för kvinnor och till Aira sjukhus. Flera av EFS i Södertäljes medlemmar reser till Etiopien årligen och vi anordnar egna resor dit.

EFS i Södertäljes styrelse 2017

Per-Erik Johansson, ordförande
Jan-Åke Hansson, vice ordförande
Erik Gravenfors, sekreterare
Anders Lindgren
Ingegerd Nydevik
Annica Vallgren
Moa Johansson
Ruben Hylander

Salt - EFS ungdomsorganisation

EFS har en barn- och ungdomsorganisation som heter Salt. Vi har en lokal sådan förening som heter Salt i Södertälje. Här kan du läsa mer om Salt riks och i Södertälje.

Välkommen att bli medlem

Du är varmt välkommen att bli medlem i EFS i Södertälje och därigenom bli del av vår gemenskap och stödja vår verksamhet. Ett medlemskap kostar bara 250 kronor per år (150 kr för studerande och pensionärer). Läs mer om medlemskapet i EFS. Kontakta EFS i Södertälje ordförande om du vill bli medlem (se kontaktuppgifter nedan).

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om EFS i Södertälje, eller gå med i föreningen? Kontakta då vår ordförande eller skicka e-post till efs@hagaberg.nu.

Per-Erik Johansson

Per-Erik Johansson

Ordförande EFS
070-659 45 62
pererik.johansson16@gmail.com

Skicka e-post till Per-Erik Johansson