EFS i Södertälje

EFS i Södertälje

Start > Om oss > EFS i Södertälje

EFS i Södertälje är en lokal missionsförening som tillhör EFS. Vi är ungefär 130 medlemmar i alla möjliga åldrar. Vi firar gudstjänster på söndagar, i samarbete med Svenska kyrkan i Södertälje. Våra gudstjänster firas i Hagabergs kapell, Erik Dahlbergs väg 60 i Södertälje.

Lindängen är vår föreningsgård som ligger strax intill Hagabergs kapell. Här har vi en förskola, grupper för barn och ungdomar och blandad verksamhet för vuxna. Föreningen har en församlingsassistent anställd.

EFS i Södertälje har en bred verksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vi har bland annat körer, scouter, dagträffar, alphakurs, frukostträffar för kvinnor och konfirmationsundervisning.

Arbete i Etiopien

Vi är mycket engagerade i EFS arbete i Etiopien och samlar varje år in en stor summa pengar till verksamheten där. I mars varje år har vi en basar. Pengarna som samlas in då går ofta till EFS arbete i Etiopen, bland annat en ledarskapsutbildning för kvinnor och till Aira sjukhus. Flera av EFS i Södertäljes medlemmar reser till Etiopien årligen och vi anordnar egna resor dit.

EFS i Södertäljes styrelse 2021

Marit Mossberg, ordförande
Anders Lindgren
Erik Gravenfors
Peter Johansson
Ingegerd Nydevik
Ulla Claesson
Inger Svensson
Åsa Lemon

Välkommen att bli medlem

Du är varmt välkommen att bli medlem i EFS i Södertälje och därigenom bli del av vår gemenskap och stödja vår verksamhet. Ett medlemskap kostar bara 250 kronor per år (150 kr för studerande och pensionärer). Läs mer om medlemskapet i EFS. Kontakta EFS i Södertälje ordförande om du vill bli medlem (se kontaktuppgifter nedan).

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om EFS i Södertälje, eller gå med i föreningen? Kontakta då vår ordförande eller skicka e-post till efs@hagaberg.nu.

Marit Mossberg

Marit Mossberg

Ordförande EFS
070-299 29 18
maritmossberg@gmail.com

Om oss

En inforuta

Denna sida har en text i sin inforuta, därför visas den här.