Våra lokaler

Våra lokaler

Start > Om oss > Våra lokaler

EFS i Södertälje firar gudstjänst i Hagabergs kapell och har verksamhet i vår föreningsgård Lindängen. Dessutom har vi en övernattningskåta som heter Sörkan.

Hagabergs kapell

Hagabergs kapell

Vi firar våra gudstjänster i Hagabergs kapell, som ligger inne på Hagabergs folkhögskolas område (Erik Dahlbergs väg 60 i Södertälje). Gudstjänsterna firas i samarbete med Södertälje pastorat, enligt Svenska kyrkans ordning. Kapellet byggdes 1894 på Vartofta gård i Västergötland. Det flyttades sedan per järnväg till Södertälje och invigdes här som kapell 1914.

Boka Hagabergs kapell

Södertälje pastorat

Södertälje pastorat

Bokning av Hagabergs kapell
Boka dop och vigslar m.m.
08-550 913 50
sodertalje.pastorat@svenskakyrkan.se

Lindängen är vår föreningsgård

Vår föreningsgård Lindängen

Ett par hundra meter från Hagabergs kapell ligger vår föreningsgård Lindängen (Grödingevägen 19 i Södertälje). Här har vi en stor del av vår verksamhet, förutom gudstjänster och körövningar. Läs mer om våra olika verksamheter.

Boka Lindängen

Maria Johansson

Maria Johansson

Bokningsansvarig Lindängen
070-272 64 10
johansson0802@gmail.com

Sörkan

Sörkan

1974 byggde vi Sörkan, en övernattningskåta som ligger vid sjön Yngern i Nykvarn. Sörkan är en enkel stuga utan el och vatten. Den används framför allt av våra scouter, men även av olika föreningar och privatpersoner. Under åren har vi firat många friluftsgudstjänster vid Sörkan på sommaren.

Boka Sörkan

Sara Edlund

Kårchef Telge EFS scoutkår
073-639 26 31
sarsa_elovsson@hotmail.com